PEOPLE BLOCKS

 

NETWORK ICONS

Hard-working Individuals Who Go Above and Beyond

Meet Our Team

ISG Samenwerkend Leerplatform

Een sterk partnerschap en ervaren medewerkers tonen onze toewijding voor het project.

İstanbul Şehir Universiteit

Istanbul Şehir Universiteit is een private, non-profit universiteit in Istanbul, Turkije. Het werd opgericht in 2008. SEHIR heeft een solide basis van kennis op het gebied van sociale en menswetenschappen, terwijl zij haar onderzoekspotentieel richting Techniek en Natuurwetenschappen uitbreidt. Onderzoeksactiviteiten worden uitgevoerd in het College van Humane en Sociale Wetenschappen, School voor Rechtsleer, School voor Islamitische Studies, College voor Communicatie, School voor Management en Bestuurlijke Wetenschappen, College voor Engineering en Natuurwetenschappen, alsmede in onderzoekscentra, Centrum voor Verstedelijking Studies en Centrum voor Moderne Turkse studies.

Contact: Prof. Shervin SHIRMOHAMMEDI

Zgura-M Ltd.

Zgura-M is een consultancy onderneming die haar activiteiten volledig toespitst op personen met een beperking en senioren (55+). Het bedrijf werd opgericht in 2000 in Plovdiv en heeft reeds meer dan 7000 begunstigden getraind. Het team van Zgura-M werd tweemaal bekroond met een kwaliteitscertificaat door het Bulgaarse nationale agentschap "Human Resource Development Center.

Contact: Maria GORANOVA

Marribor Universiteit

De Universiteit van Maribor is de tweede grootste universiteit van Slovenië, in 1975 opgericht in Maribor, Slovenië. Het heeft momenteel 17 faculteiten. De Faculteit der Natuurwetenschappen en wiskunde is een wetenschappelijke onderzoeks- en onderwijsorganisatie. De faculteitsopleidingen (meer dan 50 jaar ervaring) zijn pedagogisch  en niet-pedagogisch van aard, in volgende domeinen: Biologie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde, Informatica en Design & Technologie.

Contact: Prof. Boris ABERSEK

UBITED

De Internationale Associatie voor wetenschap, innovatie, technologie en educatieve ondersteuning (UBITED) is een NGO gevestigd te Sakarya, Turkije. UBITED leden komen uit alle lagen van het onderwijs. UBITED organiseert cursussen, opendeurdagen, groep seminaries. UBITED biedt ondersteuning aan docenten en studenten om ondersteunende technologie en educatieve middelen te gebruiken om geïndividualiseerde educatieve doelen te implementeren. UBITED bevordert en beschermt de rechten van de personen met een verstandelijke beperking en ondersteunt actief hun volledige integratie.

Contact: Barış BORU

Pannonia Universiteit

De Universiteit van Pannonia is een universiteit gelegen in Veszprém, Hongarije. Het werd opgericht in 1949 en is georganiseerd in vijf faculteiten: Kunst en Humane studies, Engineering, Landbouw, Economie en Informatie Technologie. Binnen de faculteit Technische Informatica zijn er volgende afdelingen: Department voor informatica en systeemtechniek, Departement Elektrotechniek en informatiesystemen, Faculteit Wiskunde en één onderzoeksinstituut voor Chemische en Proces Engineering.

Contact: Assoc. Prof. Cecilia SIK LANYI

PhoenixKM BVBA

PhoenixKM BVBA, opgericht in 2007, is een dynamische KMO met uitgebreide expertise op het gebied van toegankelijkheid consultancy. Het richt zich op de integratie van personen met een handicap in elk aspect van het dagelijks leven, en tracht haar doel te bereiken door de samenvoeging van kennis, expertise en ervaring op het vlak van onderwijs, opleiding en werkgelegenheid, en het beschikbaar maken van deze opleidingen aan de beoogde gebruikersgroepen door middel van goed gedefinieerde consultancy diensten, alsmede particuliere en door de overheid gefinancierde projecten.

Contact: Karel VAN ISACKER

Act Creative

ACT Creative is een design-driven productie bedrijf. Belangrijkste activiteiten van ACT Creative zijn media en marketing via video, radio, grafisch ontwerp, marketing en PR-dienstenn. ACT Creative biedt een scala aan mogelijkheden binnen de ruimte van het ontwerp, de ontwikkeling, content strategie en brand management. Het biedt een reeks van professionele ontwerpen, illustraties, interactieve systemen, serieuze games, web design en ontwikkeling, e-learning, content management systemen, video-gebaseerde strategie en planning.

Contact: Ertugrul MUSLUOGLU

2015-1-TR01-KA201-022247

GAMES

Contact

Dit project (2015-1-TR01-KA201-022247) werd gefinancierd met steun van de Europese Commissie (Erasmus + programma). Deze website geeft de mening van de auteur weer en de Commissie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het gebruik dat kan worden gemaakt van dezeinformatie.