CONTENT BLOCKS

 

MASTHEAD DIAMONDS

 

BIG GHOST BUTTONS

GET IN TOUCH

Erasmus+ KA2 strategisch partnerschap voor

School Education Project

ISG voor Competence

Partners

Project consortium vertegenwoordigt een multidisciplinair team voor het bereiken van de doelstellingen van het project.

PARTNERS

ISG for Competence

Intelligent Serious Games voor sociale en cognitieve competentie

IVM

Welkom in de serieuze games wereld om sociale vaardigheden van kinderen en jongeren te verbeteren

Sociale vaardigheden zijn positief gerelateerd met het bouwen en onderhouden van positieve sociale relaties - intiem en professioneel. Sociale vaardigheden zijn positief gerelateerd met de ontwikkeling van pro-sociaal gedrag en de beperking van destructief gedrag. Het is positief gerelateerd aan academische bekwaamheid en succes in het leren.

 

Sociale vaardigheden verwijzen naar de sociale, emotionele, cognitieve vaardigheden en gedragingen die kinderen nodig hebben voor een succesvolle sociale aanpassing. Sociale vaardigheden zijn een ongrijpbaar begrip, omdat de vaardigheden en gedrag die nodig zijn voor een gezonde sociale ontwikkeling variƫren met de leeftijd van het kind en volgens bepaalde situaties.

Serieuze games zijn simulaties van echte gebeurtenissen of processen, teneinde een probleem op te lossen. Hoewel serieuzes games leuk kunnen zijn, is hun voornaamste doel om iets aan te leren aan de gebruikers. Serieuze games zijn bedoeld voor een grote verscheidenheid van het publiek, met inbegrip van primair of secundair onderwijs, professionelen en consumenten.

 

2015-1-TR01-KA201-022247

Vind een game

Praktijkgebieden

Contact

Dit project (2015-1-TR01-KA201-022247) werd gefinancierd met steun van de Europese Commissie (Erasmus + programma). Deze website geeft de mening van de auteur weer en de Commissie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het gebruik dat kan worden gemaakt van dezeinformatie.